D.M.E.S. beschikt over een groot aantal EHBO-ers.

Onze EHBO-ers zijn volgens de eindtermen van Het Oranje Kruis opgeleid en gediplomeerd. Onze EHBO-ers werken zelfstandig dan wel in teamverband, zijn BLS geschoold en beschikken over een AED diploma (Automatische Externe Defibrillator).

Kleding afgestemd op de wensen van de klant.

Het is goed om te weten dat onze EHBO-ers veelal uit de zorgsector komen en dit als reguliere baan hebben, dan wel meerdere jaren ervaring hebben op het gebied van evenementenhulpverlening.

Zo kan het bijvoorbeeld voor komen dat onze verpleegkundigen ook als EHBO-er ingezet worden. Op deze manier blijven zij een ruime blik op het werk houden en is de klinische blik een stuk groter dan binnen de passanten hulpverlening.

Laagdrempelig aanwezig.

Ook de trainingen die de medewerkers
verplicht moeten volgen zijn afgestemd op veldwerk. Want op een grasveld is het werk heel anders dan op een verpleegafdeling of de veilige omgeving van een cursusruimte.
Hierin worden onze mensen geschoold en begeleid door ervaren docenten die ook zelf dagelijks in het veld actief zijn.
Hierdoor bent u er als klant zeker van dat u goed opgeleide en ervaren mensen aan het werk hebt die over de veiligheid van uw gasten waken. Want voorkomen is altijd beter dan genezen.
Wel zo`n prettig gevoel.